Your timesaving
FORERUNNER

Waarom softslings?

Engineeren met de zekerheid van precisie

De continue technologische ontwikkelingen stellen engineers steeds opnieuw voor grotere uitdagingen. Het zorgt voor complexe heavy lifting-vraagstukken op verschillende niveau's in de supply chain. Dit vereist uiterste precisie van bijvoorbeeld lengtetolerantie. Het gebruik van Enduro Softslings geeft engineers een breder palet aan hijsmogelijkheden.

Over Enduro Softslings

Download onze documentatie

Onze documentatie direct achter de hand? Download hier onze productbrochures of laat uw gegevens achter en u ontvangt ze per post.

HMPE en veiligheid

Het gebruik van HMPE in heavy lifting is bewezen veilig. Misschien zelfs wel veiliger door het lichte gewicht en de vereenvoudiging van gebruik. Uiteraard voldoen de Enduro Softslings aan alle veiligheidseisen. Onze productiemethode is gecontroleerd, grondstoffen worden getoetst bij binnenkomst, finale producten onderworpen aan een proof load en gebruikte slings geïnspecteerd.

Veiligheid en kwaliteit

On site

In de voordelen van het gebruik van softslings on site gaat het vooral over gemak dankzij het lichte gewicht en handelbaarheid. Het aanslaan van de last vraagt vaak niet meer dan mankracht. Er is geen hulpmaterieel nodig en er blijft meer dekruimte over. Dit maakt het werken met HMPE softslings efficiënter en ook veiliger.

On site