After Sales Services

Heeft u recentelijk of in het verleden een van onze producten aangeschaft? Of heeft u een vraag of een probleem? Ontdek hier welke after sales services wij bieden.

On site inspection

Enduro Softslings biedt een unieke service. Als een van de weinige bedrijven zijn wij uitgerust om inspecties op locatie uit te voeren. Zo zorgen wij voor minimale downtime in uw processen. We staan 24/7 tot uw beschikking, reageren snel en ons team is wereldwijd inzetbaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, kunde en etiquette om op locatie werkzaamheden uit te voeren en zijn VCA vol en NOGEPA gecertificeerd.

On site reparation service

De meeste reparaties en modificaties kunnen wij op uw locatie uitvoeren. We staan 24/7 tot uw beschikking, reageren snel en ons team is wereldwijd inzetbaar. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis, kunde en etiquette om op locatie werkzaamheden uit te voeren en zijn VCA vol en NOGEPA gecertificeerd.

Recertification Service

Het is mogelijk gebruikte slings voor u te inspecteren en gecertificeerd weer bij u af te leveren. Zo bent u er altijd van gegarandeerd dat uw producten in goede staat verkeren voor een volgende inzet. De volledige inspectie zal worden vastgelegd op het Greenmarks platform. Hierdoor zijn inspectieresultaten meteen online inzichtelijk en ontstaat er van iedere sling een logboek waarin de levensloop van het item met alle inspecties is vastgelegd.