Producent van 'heavy duty' HMPE hijsbanden

Cooperation to a higher level

De essentie van onze werkwijze is het bundelen van krachten. Als producent van heavy duty HMPE softslings combineren wij onze expertise in heavy lifting met ervaringen uit de praktijk. Een geografisch breed dealer netwerk staat u lokaal bij. Op deze manier is ons team altijd dichtbij om u te assisteren met advies, aanschaf en service.

Productie

Enduro Softslings worden met de grootste precisie gemaakt in een modern machinepark door specialisten. Ook gaan wij in onze productiemethode milieubewust om met energie, grondstofgebruik en afvalstromen. Zo maken wij afspraken met onze leveranciers en zoeken naar mogelijkheden voor hergebruik en reductie.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Altijd. Ook bij Enduro Softslings. Veiligheid is het belangrijkste thema in (heavy) lifting. Met de kwaliteit van ons product en door mee te denken in de uitvoering werken wij mee aan optimale veiligheid on site.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen Enduro Softslings een hoofdthema. Er lopen verschillende projecten waaronder het beperken van productie-afval, het hergebruiken van verpakkingsmateriaal, het verlengen van de levensduur van onze producten, hergebruik van afgekeurde producten en het verhogen van de repareerbaarheid van producten zodat de levensduur wordt verlengd.