Services

Onze services beginnen al in de planning- en engineeringsfase. Gedurende de levensduur verzorgen wij inspecties en onderhoud.

Alles draait om veiligheid. Als betrouwbare en stabiele partner adviseren wij u graag. Om een hijsoperatie zo veilig mogelijk te laten verlopen, helpen wij u om het hele proces rondom de aanschaf van slings te laten kloppen.

Pre Sale Services

Voordat u de juiste keuze kunt maken welke Enduro Softslings de beste oplossing voor uw toepassing is, kijken onze engineers graag met u mee. We hebben een groot track-record van tevreden klanten met succesvol uitgevoerde hijsoperaties. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van onze producten.

Certification

We denken graag met u mee welke mate van certificering nodig is om uw project vlekkeloos te laten verlopen. Van de mate van traceerbaarheid tot eventuele beproevingen. Samen met u zorgen we ervoor dat de certificering aansluit op de eisen van uw opdrachtgever, de locatie van uitvoering of het type project.

After Sales Services

Heeft u recentelijk of in het verleden een van onze producten aangeschaft? Of heeft u een vraag of een probleem? Ontdek hier welke after sales services wij bieden.