Duurzaamheid

Samenwerking Clean2Anywhere

We kunnen het niet alleen. Voor een duurzame cyclus hebben we elkaar nodig. Vanuit dit besef werken we samen met het initiatie Clean2Anywhere. Een ‘knotsgek experiment’, zoals zij zelf verwoorden op de website. Clean2Anywhere bouwt een 17e eeuws schip vanuit gerecycled afvalplastic. Met de reststroom uit onze productie en afgekeurde hijsbanden, levert Enduro Softslings grondstoffen, maar ook technische kennis voor dit project. Zo pionieren we samen naar een circulaire toekomst voor HMPE. Volg Clean2Anywhere of investeer ook zelf mee als partner.  

The butterfly effect

En ogenschijnlijk kleine actie kan een grote impact hebben. En hoewel onze softslings slechts een bescheiden onderdeel zijn van een veel grotere keten, zijn we gedreven om op onze manier bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dat doen we door vanuit onze positie als product manufacturer door de samenwerking op te zoeken met onze gebruikers (softsling maintenance), ons dealernetwerk (reuse en redistribute) en derden zoals Clean2Anywhere. Ons uitgangspunt in deze activiteiten is het behoud van waarde. Wilt u bijdragen aan deze ontwikkelingen? We gaan graag het gesprek aan.

Meer informatie en prijsaanvraag

Ervaar zelf de kracht van Enduro Softslings

Bent u engineer of wederverkoper en op zoek naar technische of commerciële informatie over het gebruik en de mogelijkheden van HMPE Softslings? Onze sales engineers helpen u graag verder. Neem telefonisch contact op via +31 (0) 229 22 00 14 of mail naar info@softslings.com.