Pre Sale Services

Voordat u de juiste keuze kunt maken welke Enduro Softsling de beste oplossing voor uw toepassing is, kijken onze engineers graag met u mee. We hebben een groot track-record van tevreden klanten met succesvol uitgevoerde hijsoperaties. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen van onze producten.

Snel kundig advies

De sales engineers van Enduro Softslings adviseren u graag om samen tot de beste oplossing te komen. Dit kan in elke fase van uw project. Of het nu gaat om concept, budgetbepaling, tender- of aankoopfase. Wij hebben brede ervaring en vele projecten van dicht bij meegemaakt. Wij begrijpen dat een efficiënte voorbereiding en engineering gewenst is. Snelle respons is bij ons standaard.

Uniforme aanbiedingen

Een uitgebrachte aanbieding bevat uitgebreide informatie die u vanuit commercieel en technisch oogpunt nodig heeft om verder te kunnen met uw project. Aanvullend kunnen wij u voorzien van tekeningen, conceptcertificering of gedetailleerde technische informatie zoals drijfvermogen, afplatting en basismateriaal,. Heeft u een vraag of wenst u een aanbieding te ontvangen?

Testproducten beschikbaar

Wilt u graag zelf het rendement en de voordelen ervaren die de producten van Enduro Softslings u kunnen bieden? Informeer naar de mogelijkheden van ons test programma. Enduro Softslings beschikt over een ruim aanbod aan sample producten, deze kunt u vrijblijvend testen. Uw feedback nemen wij mee om u te voorzien van de beste sling voor uw toepassing.

Training en Instructie

Producttraining draagt bij aan een efficiënte organisatie en operatie. De juiste weg inslaan bij de start van een project is essentieel, daarom verzorgt Enduro Softslings diverse trainingen voor engineers, sales representatives, purchasing en riggers en lifting supervisors. Graag delen onze experts hun kennis over het werken met High performance fibers voor de (heavy) lifting industrie. Heeft u een vraag of wens voor een specifieke training?