Certification

We denken graag met u mee welke mate van certificering nodig is om uw project vlekkeloos te laten verlopen. Van de mate van traceerbaarheid tot eventuele beproevingen. Samen met u zorgen we ervoor dat de certificering aansluit op de eisen van uw opdrachtgever, de locatie van uitvoering of het type project.

Online en blockchain guaranteed

Al onze slings worden voorzien van een Fabrikanten-certificaat. Dit certificaat is de verklaring waaring de capaciteiten, limiten en dimenties van uw product verklaart worden. Uniek in de markt is dat dit certificaat wordt gepubliceerd op het Greenmarks platform. Hierdoor heeft u de zekerheid dat de certificaten altijd online beschikbaar zijn, en dat deze bovendien onveranderbaar zijn geregistreerd door middel van de laatste blockchain technologie. Middels een QR-code op het label van de sling is het certificaat en informatie van de sling inzichtelijk voor iedereen die beschikt over een smartphone of tablet. Op deze manier kan elke gebruiker van de slings meer informatie opzoeken dan al standaard vermeld staat op het label.

Full traceable base material

Op het Fabrikanten-certificaat staat een referentie naar de door Enduro Softslings gebruikte grondstoffen. Van deze grondstoffen zijn te allen tijde de initiële testresultaten en fabrikantgegevens beschikbaar. Dit maakt het voor u als gebruiker volledig inzichtelijk uit welke batch uw sling is geproduceerd.

3rd party verification

Indien gewenste faciliteren wij verificatie door een onafhankelijke derde partij. Op productniveau, over het productieproces en door middel van proof load testing. Enduro Softslings werkt samen met bijvoorbeeld DNV, TUV, Lloyds, SGS, ABS of elke andere onafhankelijk partij. Op aanvraag is het mogelijk onze productiefaciliteit te bezoeken voor of tijdens de productie van uw slings.

Proofloading

In veel gevallen is het vereist om nieuwe of gebruikte slings te proofloaden. Enduro Softslings biedt de mogelijkheid dit voor u te faciliteren. We kunnen dit in-huis of bij een van onze partners in binnen- of buitenland. U kunt deze proofload zelf bijwonen of een onafhankelijke 3de partij deze test laten bijwonen.