[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”1/2″]

Subsea activiteiten en softslings

Geen duik in het diepe, maar gecalculeerde zekerheid

[vc_column_text]

Niets is zo kostbaar als tijd. Wanneer u de voorbereidende handelingen tijdens het aanslaan en riggen kunt beperken, of zelfs voor een deel kunt overslaan, betekent dit een directe kostenbesparing. Met onze high performance HMPE slings wordt deze efficiencyslag een constante factor. Doordat er sneller gehandeld kan worden, met minder middelen, levert het voordelen op voor het totale hijsproject. Bereik sneller de hoogst haalbare prestatie.

 

Ook in de voorbereidingen en productie profiteert u bij Enduro Softslings van korte lijnen en snel schakelen. Wij behandelen elke aanvraag persoonlijk en zijn continu betrokken bij de productie, levering en service. Zo borgen wij de kwaliteit van ons product en onze aanpak.

 

Ontwikkeld voor complexiteit

en precisie Zowel onshore als offshore komen complexe hijsprojecten steeds vaker voor. Lasten worden groter, zwaarder, gevoeliger en omstandigheden moeilijker. Met onze high performance HMPE slings heeft u het juiste gereedschap in handen om aan deze nieuwe uitdagingen te beantwoorden. Waar traditionele hijsmiddelen tekortschieten in eigenschappen en werkbaarheid, zijn synthetische stroppen een sterk alternatief.

 

Lengtetolerantie op de mm

De kracht van ons productieproces is de nauwkeurigheid van mens en machine. Door constante kwaliteitscontrole van grondstoffen, processen en output realiseren wij een lengtetolerantie van onze slings die op de millimeter nauwkeurig is. Dat geeft u de zekerheid van een product dat altijd past volgens plan. Ook dat is de kracht van consistentie.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1559734201126{padding-top: 33px !important;}”][vc_single_image image=”309″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”99″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column]

Ontdek onze producten

[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column]
[/vc_column][/vc_row]