Video afspelen

Vacature fulltime of parttime
Industrieel naai(st)er / productiemedewerker

Iedere opdracht is anders en dat zorgt voor een leuke en afwisselende baan

Wij zijn een gedreven no nonsens organisatie en leveren kwaliteitsproducten die over de hele wereld in de off shore worden gebruikt. Enduro Softslings worden met de grootste precisie gemaakt in een modern machinepark door onze medewerkers. Wegens succes zijn wij op zoek naar iemand die ons gezellige en informele team komt versterken. 

Werkplezier vinden wij erg belangrijk in dit bedrijf. Je bent bij meerdere werkzaamheden betrokken. Uiteraard draag jij gemotiveerd bij aan het succes van Enduro. Ook vinden wij ontwikkeling van de medewerker belangrijk. Er zijn voldoende mogelijkheden om te groeien binnen je functie of binnen de organisatie.

Over de functie:

  • Je werkt graag met je handen
  • Ervaring met een (industriële)
    naaimachines een pre
  • Je hebt oog voor kwaliteit
  • Je werkt nauwkeurig

Wat wij bieden:

  • Een gezellig team
  • Veel flexibiliteit
  • Salaris volgens SZS-Cao
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidvoorwaarden op het gebied van vitaliteit en gezondheid

Ervaar de teamspirit van een club hechte collega's

Werken bij Enduro Softslings is werken met veel ambitie, een grote nauwkeurigheid, maar vooral werken in een hecht team!

Enduro Softsling is een flexibele professionele speler in de Heavy Lifting markt. Wij ontwikkelen en maken synthetische slings voor extreem zwaar hijswerk. Met een jong, ambitieus en gedreven team leveren we prestaties van wereldniveau. Onze producten worden gebruikt in de meest extreme omstandigheden in een ontzettend imposant werkveld. Wegens succes zijn we op zoek naar iemand die ons team kan versterken:

Op de millimeter nauwkeurig

Onze slings worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Dat brengt een hele verantwoordelijkheid met zich mee voor onze operators. 

We hebben grote ambities

We zijn een jong en ambitieus bedrijf in een wereld die nog volop in ontwikkeling is als het gaat om hijsen met synthetisch materiaal. Dat drijft ons om steeds weer die stap verder te gaan.

Welkom bij de club!

De beste prestaties lever je alleen wanneer het teamgevoel klopt. Daar draait het bij ons om als collega’s. Samen groeien en ontwikkelen als bedrijf, met oog voor elkaars persoonlijke wensen.

Bekijk deze video voor een indruk van onze organisatie

Ik werk inmiddels 7 jaar bij Enduro Softslings en het team wordt alleen maar hechter. Bovendien is de markt waaraan we onze slings leveren echt heel gaaf!

Bas – Enduro Softslings

Je wordt intern opgeleid totdat je zelfstandig kunt werken – Uitzicht op een vast contract Interesse? Mail je CV naar oterheurne@softsling.com Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten?
Geen probleem! Bel ons op T: 0229 – 220014