Video afspelen

Vacature Facilitair coördinator

Neem jij de regie over het onderhoudswerk van ons pand?

Ben jij een echte regelaar en weet jij wens en uitvoering naadloos aan elkaar te koppelen? Dan nodigen we van harte uit om kennis te maken met Enduro Softslings. Wij zijn een snelgroeiend specialistisch productiebedrijf van heavy lift hijsbanden en op zoek naar een Facilitair Coördinator. Iemand die onderhoudswerkzaamheden aan ons pand verzorgt en/of regelt. Daarnaast begeleid je ook aanpassingen aan de hand van de wensen van de gebruikers – je collega’s. 

Als Facilitair Coördinator zorg jij voor een prettige werkomgeving zodat we ons als team optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Wil je meer weten over deze functie en eens vrijblijvend kennismaken met ons fantastische team? Vul onderaan deze pagina je gegevens in en wij nemen contact met je op. Zelf bellen naar 0229 – 22 00 14 kan ook of stuur een mail naar info@softslings.com.

Je wordt verantwoordelijk voor:

  • Klimaatsystemen
  • Zonnepanelen
  • Elektra
  • Sanitair
  • Verlichting

Enduro in het kort:

  • Een uitdagend werkveld
  • No-nonsens cultuur.
  • Genoeg mogelijkheden om door te groeien, binnen je functie of binnen de organisatie
  • SZS-cao, met veel flexibiliteit en veel vrije dagen

Ervaar de teamspirit van een club hechte collega's

Werken bij Enduro Softslings is werken met veel ambitie, een grote nauwkeurigheid, maar vooral werken in een hecht team!

Enduro Softsling is een flexibele professionele speler in de Heavy Lifting markt. Wij ontwikkelen en maken synthetische slings voor extreem zwaar hijswerk. Met een jong, ambitieus en gedreven team leveren we prestaties van wereldniveau. Onze producten worden gebruikt in de meest extreme omstandigheden in een ontzettend imposant werkveld. Wegens succes zijn we op zoek naar iemand die ons team kan versterken:

Op de millimeter nauwkeurig

Onze slings worden op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Zo maken we het verschil in de markt. Dat brengt een hele verantwoordelijkheid met zich mee voor onze operators. 

We hebben grote ambities

We zijn een jong en ambitieus bedrijf in een wereld die nog volop in ontwikkeling is als het gaat om hijsen met synthetisch materiaal. Dat drijft ons om steeds weer die stap verder te gaan.

Welkom bij de club!

De beste prestaties lever je alleen wanneer het teamgevoel klopt. Daar draait het bij ons om als collega’s. Samen groeien en ontwikkelen als bedrijf, met oog voor elkaars persoonlijke wensen.

Bekijk deze video voor een indruk van onze organisatie

Ik werk inmiddels 7 jaar bij Enduro Softslings en het team wordt alleen maar hechter. Bovendien is de markt waaraan we onze slings leveren echt heel gaaf!

Bas – Enduro Softslings

Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen een werkdag contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking.
Of bel direct zelf naar 0229 – 22 00 14. Mailen kan ook naar info@softslings.com. We horen graag van je!